ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Πριν χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό κατάστημα funkybloom.gr και προβείτε σε αγορές προ»ϊόντων, συμβουλευτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις που εφαρμόζονται για τη χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος στη διεύθυνση https://www.funkybloom.gr

Η χρήση και περιήγηση στις ιστοσελίδες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις.

 

      I.        Όροι

a.     Το ηλεκτρονικό κατάστημα funkybloom.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος,αναλαμβάνοντας την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις και αλλαγές, μέσω των ιστοσελίδων του.

    II.        Παρεχόμενες πληροφορίες και Προϊόντα

a.     Το ηλεκτρονικό κατάστημα funkybloom.gr δεσμεύεται ως προς την ποιότητα την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στις ιστοσελίδες του, τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των περιεχομένων υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

   III.        Περιορισμός ευθύνης

a.     Το ηλεκτρονικό κατάστημα funkybloom.gr δεν ευθύνεται έναντι των πελατών/χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας του, εκτός των περιπτώσεων της παραγράφου 888 «Υπαναχώρηση/Επιστροφή/Αντικατάσταση Προϊόντων»

b.    Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα funkybloom.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

c.     Το ηλεκτρονικό κατάστημα funkybloom.gr παρέχει το περιεχόμενο (π.χ. πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις) τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται, “όπως ακριβώς έχουν”

d.    Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα funkybloom.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κ.λ.π.) από επισκέπτες του διαδικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή και πληροφορίών που διατίθενατι από αυτόν ή και από τυχόν μη επιτροπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή και υπηρεσίες ή και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτόύ.

   IV.        Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

a.     Ο διαδικτυακός τόπος είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης Κωνσταντίνος Αριστοπάνος - HardBit. Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων συμπεριλαμβανομένω εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών σχεδίων κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της HardBit και προστατευονται κατά τις σχειτικές διατάξεις του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού δικαίου καθώς και των διεθνών συμβάσεων.

b.    Απαγορευεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική-ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παραγωγής εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεσται μόνο κατόποιν προηγούμενης γραπτής άδειας της HadBit ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιολυχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

c.     Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπευουν τo ηλεκτρονικό κατάστημα funkybloom.gr ή και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της HardBit και του ηλεκτρονικού καταστήματος www.funkybloom.gr ή καιτων άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνής νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεσή τους στον ιστότοπο www.funkybloom.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους,

    V.        Ευθύνη χρήστη

a.     Οι χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος funkybloom.gr αποδέχονται ότι δεν θα το χρησιμοποιούν για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν διακιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίς, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιντεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιούσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήξευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

   VI.        Ασφάλεια

a.     Το ηλεκτρονικό κατάστημα funkybloom.gr αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφάλειας των Προσωπικών Σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας. Όλες οι πληροφορίς οι οποίες σχετίζονατι με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του ηλεκτρονικού καταστήματος funkybloom.gr επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους.

                                          i.    Πιστοποιητικό ασφάλειας SSL Comodo
Με την χρησιμοποίηση ενός ssl certificate, οι πληροφορίες μεταξύ χρήστη και αγοραστή μεταδίδονται κρυπτογραφημένες έτσι ώστε να μην μπορεί κάποιος να τις παρακολουθήσει ή να τις υποκλέψει.Η κρυπτογράφηση μετατρέπει τις εμπιστευτικές πληροφορίες σε ένα άχρηστο σύνολο χαρακτήρων για τους χάκερ.
Τα χαρακτηριστικά μιας ασφαλούς σύνδεσης είναι:
- Λουκέτο: Πρόκειται για ένα διεθνώς αναγνωρισμένο σύμβολο, που εμφανίζεται στη μπάρα διεύθυνσης του browser και υποδηλώνει ότι η τοποθεσία είναι ασφαλής.
- Περιβάλλον https: Το URL μιας ασφαλούς τοποθεσίας ξεκινάει με https, αντί http, όπου το γράμμα s υποδηλώνει την ασφάλεια, security.
- Πράσινη μπάρα: Το πράσινο χρώμα στη μπάρα διευθύνσεων του browser υποδηλώνει τη χρήση Extended Validated πιστοποιητικού.
- Trust Seals: Εμφανίζονται στην ιστοσελίδα για να υποδείξουν πως οι τοποθεσίες είναι ασφαλείς και ελεγμένες από τους παρόχους.

                                         ii.    Αναγνώριση Πελάτη με την χρήση κωδικών πρόσβασης που περιλαμβάνουν το όνομα χρήστη (user name), μυστικό κωδικό χρήστη (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε, σε συνδιασμό με το πιστοποιητικό ασφαλείας SSL,  σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων.
Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλετε τον μυστικό κωδικό χρήστη (
password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα  στοιχεία σας  είστε εσείς μέσω των κωδικών πρόσβασης και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψης τους από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας ή διαρροής των κωδικών, θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα funkybloom.gr δεν ευθύνεται για την χρήση  του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε για λόγους ασφαλείας να αλλάζετε τον κωδικό πρόσβασης (password) σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνέυσιμων κωδικών, όπως η ημερομηνία γέννησης.

                                        iii.    Αυτόματη Αποσύνδεση
Εαν δεν υπάρξει καμία δραστηριότητα για 20 λεπτά γίνεται αυτόματη αποσύνδεση από το ηλεκτρονικό κατάστημα funkybloom.gr

                                        iv.    Απόρρητο Συναλλαγών
Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές, ισχύουν και στην περίπτωση του
e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται αππό τον χρήστη-μέλος στο funkybloom.gr, είναι εμπιοστευτικές και έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παραχόμενων υπηρεσιών.
Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα

·         Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλαλγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκαπεραίωση των παραγγελιών σας.

·         Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα funkybloom.gr δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός και αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

·         Στην περίπτωση που το ηλεκτρονικό κατάστημα funkybloom.gr  χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων του, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.

·         Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε βα τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.

·         Για την δική σας ασφέλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

·          Ενημερωτικούς καταλόγους και έντυπο υλικό θα λαμβάνετε μόνον εφόσον το επιθυμείτε και το δηλώνετε κατά τη διάρκεια της εγγραφή σας ως μέλους.

                                         v.    Σε κάθε πε΄ρίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα funkybloom.gr με κανένα τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή σας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

  VII.        Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

a.     Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος funkybloom.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυντότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για τα νέα μας προϊόντα, είναι πιθανό να σας ζητήθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail), ημερομηνία γέννησης κλπ) Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου funkybloom.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο,χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

b.    Το ηλεκτρονικό κατάστημα funkybloom.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του funkybloom.gr τα οποία διαγραφονται μετά την με οποιαδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα funkybloom.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης.

c.     Τα  τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύναται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόποιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997

VIII.        Αγορά Προϊόντων

a.     Στις σελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος funkybloom.gr θα βρείτε προϊόντα γάμου, βάπτισης, χειροποίητα είδη δώρων από ξύλο ελιάς, εικαστικές προτάσεις για παιδικά δωμάτια και χειροποίητα σαπούνια από αγνό ελαιόλαδο

b.    Για να διευκολύνουμε την αναζήτησή σας, έχουμε διαιρέσει τα προϊόντα μας σε κατηγορίες και υποκατηγορίες.

c.     Στην περίπτωση που ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο, χρησιμοποιήστε την «Αναζήτηση» που θα σας οδηγήσει κατ’ ευθείαν στη συγκεκριμένη επιλογή σας.

d.    Το ηλεκτρονικό κατάστημα funkybloom.gr κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας του ιστότοπου ή ανθρώπινα λάθη κατά την ενημέρωση-αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών, σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 2104136341 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση karist@funkybloom.gr